Berghain, det bliver nok aldrig os to

Made it gennem Görlitzer

Jeg har før skrevet om, hvor min sejhed var forsvundet hen, da jeg gerne undgik dette grønne areal på alle tænkelige tidspunkter af døgnet. Så mange sælgeglade typer samlet på et sted, at man kan undre sig over, om de alle kan have den samme forretning. 

Selvom vejen gennem Görlitzer Park ville være den oplagte for mig i mange situationer, har jeg, når jeg har været alene, gerne vandret store buer udenom, for ikke at skulle konfronteres med, om jeg lige skulle have noget hyggetobak med på vejen. 

Forleden skulle jeg så samme vej igen, og det gik pludselig op for mig, at den lige rute gik gennem denne markedsplads. Jeg besluttede mig derfor for først at træffe beslutningen, da jeg var kommet lidt tættere, og før jeg helt var klar over det, stod jeg foran indgangen, kunne spotte fem desperate sælgertyper, mange børn på legepladsen med deres forældre, de fire geder der er indsat i indhegning, så det ikke ved første øjekast gennemskues hvad parken i virkeligheden bruges til, og så udgangen 50 meter fremme. 

Jeg tog derfor en lidt dybere indånding end normalt og begav mig ud på fjendens territorium i raskt trav. De fem desperate typer var dog ikke blege for lige at passe mig op og spørge om lidt fakta, så vi rigtigt kunne gå hen og blive venner. Kvitterede meget modent med et “no” og nåede igennem. Følelsen bagefter var slående. Det var sågar på min to-do liste over ting der skulle gennemføres, inden jeg tager hjem. Den er nu overstreget med en stor fed streg. Især fordi jeg gentog succesen allerede igen dagen efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berghain, det bliver nok aldrig os to