Røde linser

Plus

***At min mor idag fylder 50, og jeg startede dagen ud med at sidde med ved morgenbordet. På skype altså. Og at det egentligt er meget rart at føle, at man bare helt vildt gerne ville være hjemme og fejre hende.

***At der åbenbart idag har været en vildt lækker dj og model, som skulle se på mit værelse. Lejligheden er for første gang i seks måneder fuldstændig blæst og alle drengene kunne vist samles op i en kop efterfølgende. Utroligt hvad der skal til, for at støvsugeren bliver svunget i 80/20 kollektivet.

***At jeg i denne weekend har mandet mig så meget op, og gået igennem Görlitzer Park hele to gange. Er meget meget stolt og føler mig samtidig ret fesen over, at det bare var det.

***At jeg har fundet min nye yndlingskategori af film på Netflix. Jeg har et eller andet ret seriøst for krigsfilm.

***At det imorgen er slut med at gå, fordi jeg køber mig et månedskort og kører ubahn træt de næste 30 dage. Til gengæld er det så helt helt slut med Kauflands toogenhalv euro is med karamel og pekannød.

 

Minus

***At jeg nu har ventet to uger på at se fjerde afsnit af Arvingerne. Og jeg så skal vente ydeligere en dag, så jeg kan se det med min roommate.

***At Netflix desværre snart løber tør for krigsfilm.

***At jeg forleden tog hele vejen til Spreepark, men var for stor en pussy til at hoppe over hegnet og udforske den forladte forlystelsespark. Det bliver en anden gang.

***At livet som arbejdsløs også er livet uden penge, og min liste over ting jeg gerne vil nå nok skal indskrænkes en del for at blive realistisk.

***At jeg desværre om ikke så forfærdelig længe, skal hjem til matematik på b-niveau og seks kvadratmeter hos min forældre. Lejlighed søges ihærdigt og det er ikke let.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde linser